4 JUNY BICICLETADA/CAMINADA DIA MUNDIAL MEDI AMBIENT

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

El proper divendres 4 de JUNY celebrarem la 22a edició de la Bicicletada/Caminada del Dia mundial del medi ambient. L’any passat no la vam poder celebrar i enguany la tornarem a organitzar si bé adaptada a les condicions especials que tenim.

La bicicletada té l’objectiu de prendre consciència de la importància de preservar el nostre entorn. Aquesta és una activitat s’organitza anualment en el marc de la XESVIC (Xarxa d’escoles per la sostenibilitat de Vic), coincidint amb el dia 4 de juny, per commemorar el dia Mundial del Medi Ambient i que enguany arriba a la seva 22ª edició.

Hi participaran més de 500 alumnes de cicle superior de primària de les escoles de la ciutat i la sortida s’inicia a les diferents escoles participants, en bicicleta o caminant, per dirigir-se al riu Gurri on es porten a terme dos de reconeixement de peixos i de les diferents espècies que es trobaven abans al riu a càrrec del Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis; i altres grups es dirigirant cap al Puig dels Jueus a on es portaran a terme dos tallers més; un d’anellament d’ocells i l’altre de reconeixement de cants d’ocells amb el Grup d’Anellament de Calldetenes.

 

Compartir: