Servei Comunitari a les Llobateres

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Uns 53 alumnes de 3r ESO de l'Institut Baix Montseny estan desenvolupant el seu Servei Comunitari a la zona humida de les Llobateres. Un espai de l'Ajuntament de Sant Celoni en custòdia amb SEO/BirdLife.

El dissabte 29 de maig tindrà lloc la segona jornada del Servei Comunitari dels alumnes de 3r d’ESO de l’Intitut Baix Montseny, la jornada la promou SEO/BirdLife que amb l’Ajuntament de Sant Celoni té un acord de custòdia per  ala conservació d’aquest espai. Enguany, el programa de Servei Comunitari compta amb el suport del Departamet de Territori i Sostenibilitat, i participen dos centres educatius l’Institut Baix Montseny i el Cor de Maria, tots dos centres del municipi de Sant Celoni.

A través d’aquest programa l’Ajuntament i SEO/BirdLife volen fomentar la sensibilitat dels joves del municipi envers la conservació del seu patrimoni natural i la importància de la implicació ciutadana en la seva gestió i conservació.

Al llarg de la jornada es desenvoluparan diverses activitats entre les que hi ha:

Millora de l’estat de l’observatori i dels plafons senyalitzadors de l’espai.

Posar corda entre estaques en alguns trams perimetrals.

Penjar les caixes niu que es van fer amb el Servei Comunitari del curs anterior, i donat el confinament no s’han pogut penjar fins ara.

Eliminació de plantes exòtiques (Raïm de moro…).

Visitar les trampes per a tortugues amb l’expert que fa el seguiment.

La jornada acabarà amb un temps de reflexió de la utilitat del què han fet, i la importància de la conservació de l’espai.

Compartir: