Organitza una activitat

Si formes part d’un col·lectiu (associacions, fundacions, escoles, instituts, grup de lleure, administracions públiques, biblioteques, museus, parcs naturals, empreses…) pots organitzar una activitat per la Setmana de la Natura!

Totes les activitats han de ser sense ànim de lucre i han de promoure la participació en la conservació de la natura.

Quin tipus d’activitats es poden organitzar?

Es poden organitzar diferents tipus d’activitats: xerrades o conferències, tallers d’educació ambiental, exposicions, portes obertes, jornades de voluntariat, millora d’una bassa, extracció de plantes invasores, gimcanes, dinars contra el malbaratament alimentari, bicicletades…

L’objectiu d’aquest any és promoure l’acció per reduir la pèrdua de biodiversitat a Catalunya. Les entitats ambientals podeu donar a conèixer amb una activitat què feu en el dia a dia per combatre aquesta problemàtica, i la resta d’organitzacions podeu buscar la col·laboració amb les entitats ambientals de la vostra zona.

A continuació tens més informació segons el tipus d’organització:

 

El compliment de les mesures de seguretat per a la prevenció de la Covid-19 és responsabilitat de l’entitat organitzadora de cada activitat. La Xarxa per la Conservació de la Natura recorda i recomana l’obligat compliment d’aquestes mesures, no obstant no se’n fa responsable.