Seguiment de caixes niu a Lleida

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Seguiment de les caixes niu penjades pels centres educatius dins del projecte de servei comunitari ambiental +Biodiversitat aquest curs 2020/2021.

Aquesta d’activitat de seguiment de caixes niu penjades pels centres s’emmarca dins del projecte “Biodiversitat urbana a l’abast de tothom: caixes niu d’ocells i ratpenats als espais verds de Lleida” com a projecte de Servei Comunitari Ambiental promogut per l’Agenda 21 Escolar de Lleida.

Aquest projecte és una proposta per sensibilitzar a la ciutadania sobre la pèrdua de biodiversitat i fomentar la seva recuperació a través de la recuperació d’espais adients per a la nidificació amb la instal·lació de caixes niu a la ciutat de Lleida. Aquest projecte sorgeix de la necessitat d’afavorir la biodiversitat urbana i fomentar el vincle dels joves al seu patrimoni ecològic. Els alumnes adquiriran coneixements teòric-pràctics per a la construcció de caixes nius i el mètode científic lligat al monitoratge de biodiversitat. Les dades que es recullin serviran per crear la fitxa de seguiment virtual de les caixes niu. Aquesta informació anirà associada a un codi QR que els alumnes realitzaran per generar un itinerari de caixes nius per la ciutat de Lleida.

Observacions

Amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Compartir: