La primavera a la Serralada de Marina

  • Informació
  • Ubicació

Una jornada participativa per conèixer els valors naturals i històrics de la serralada de Marina a l’entorn de l’Escola de Natura Angeleta Ferrer, ubicada a la masia de can Miravitges

El dissabte 5 de juny se celebrarà, a l’entorn de la masia de can Miravitges i de l’Escola de Natura Angeleta Ferrer la cinquena edició de La primavera a la Serralada de Marina; una jornada participativa, que es farà de 10 a 13,30 h, i que està adreçada al públic familiar amb activitats de sensibilització ambiental, en un matí ple d’activitats participatives, itineraris i tallers.

La primavera a la Serralada de Marina també té l’objectiu de posar en valor l’Escola de Natura Angeleta Ferrer com a pionera i referent de l’educació ambiental a Catalunya, així com donar a conèixer un espai que sintetitza els valors naturals, històrics i educatius de la Serralada de Marina.

Podeu descarregar aquí el programa d’activitats.

Cal inscripció prèvia, del 27 de maig al 3 de juny al telèfon 93 395 01 05 (Escola de Natura), de 9 a 14 h.

Observacions

L’edició d’enguany té un format diferent a les dels anys anteriors ja que està adaptada a les mesures i protocols de seguretat vigents degut a la COVID19. Serà imprescindible l’ús de la mascareta en tots els espais.

A diferència d’altres edicions, l’aforament i el nombre de participants per activitat estarà limitat i, les persones o famílies que hi vulguin participar, hauran de fer inscripció prèvia del 27 de maig al 3 de juny trucant a l’Escola de Natura Angeleta Ferrer i, en aquell moment, se’ls informarà de les condicions de la inscripció tel. 93 395 01 05, de 9 a 14 h.

Compartir: