Passejada urbana d’Art i Natura + CONCERT SOLIDARI amd el MEDI AMBIENT

  • Informació
  • Ubicació

Passejada d'Art i Natura + Concert Solidari amb la Natura, de la mà d'ADENC, a Terrassa.

Encara que no sempre en siguem conscients, les ciutats són territoris on l’activitat urbana i la natura conviuen. Illes més o menys grans de verd estan arrelades en aquest medi artificial que els humans hem creat, i resisteixen com a oasi de vida per la flora i la fauna de la ciutat.

Per visitar aquests espais verds de la ciutat de Terrassa, l’ADENC organitzem una passejada urbana en la Setmana de la Natura. Una passejada amb una visió del paisatge més artística i creativa, de la mà de Rosanna Fontanet, pintora membre del col·lectiu Filagarsa i del grup d’Art i Natura de l’ADENC.

Iniciarem el recorregut a l’Ateneu Candela de Terrassa i finalitzarem al mateix punt, on a les 19h hi haurà un concert solidari amb els grups Ominira, Climate Sessions i Alicia Rey i La Pau.

El concert tindrà un aforament de 45 persones i les entrades tindran un preu de 7€ que aniran íntegrament destinats als projectes d’ADENC. Per reservar la vostra entrada escribiu a info@setmananatura.cat o responeu el següent formulari. Si no heu arribat a temps o no podeu venir, també hi haurà opció de veure’l per streaming.

Observacions

Reserva d’entrades del concert: omplint el següent formulari o enviant un correu a info@setmananatura.cat

Cal inscripció prèvia per la passejada urbana: http://adenc.cat/calendari/passejada-urbana-dart-i-natura/

Compartir: