Les herbes remeieres a l’hort d’un monestir benedictí.

  • Informació
  • Ubicació

Taller de plantes medicinals al Monestir de Gualter, a càrrec de la Maria Plaza, de Boscana Remeis Silvestres, fisioterapeuta i antropòloga especialitzada en etnobotànica.

L’Oficina de Turisme ja ha obert les inscripcions per a participar al taller d’herbes remeieres, que s’ha programat pel dissabte 29 de maig coincidint amb la Setmana de la Natura. Es tracta d’un taller pràctic que inclourà una sortida de camp pels voltants del Monestir de Gualter, i en el que es mirarà que els participants es puguin emportar algunes herbes o tisanes cap a casa.

El taller de plantes medicinals anirà a càrrec de la Maria Plaza, fisioterapeuta i antropòloga especialitzada en etnobotànica, i que lidera el projecte Boscana Remeis Silvestres per a divulgar els usos terapèutics i els coneixements de les nostres padrines sobre les herbes remeieres.

El taller de plantes medicinals havia estat programat per a la tardor de l’any passat, però a causa de la pandèmia es va haver d’ajornar fins aquest mes de juny. L’acivitat té una duada de tres hores, i se n’ha limitat el nombre de places. Per això s’han ofert dues edicions diferents, una al matí i una a la tarda, per tal que tothom qui vulgui hi pugui participar.

Els interessats cal que us inscrigueu omplint el formulari que trobareu al web baroniarialb.cat, o bé contactant directament a l’ajuntament al telèfon 973 46 02 34 o bé al correu turisme@baroniarialb.cat.

Observacions

Cal inscripció prèvia.

Preu: 5€. El pagament es farà tot just abans de començar l'activitat.

Compartir: