Jornada de Voluntariat Ambiental al Litoral de Tarragona

  • Informació
  • Ubicació

Diumenge 6 de juny l’Associació Aurora i Decathlon Tarragona organitzem una jornada de voluntariat amb un ventall de diferents activitats. Excursions guiades al Bosc de la Marquesa, recollides de brossa, taller de caixes niu i retirada d’ al·lòctones a la platja Llarga.

El proper diumenge 6 de juny l’Associació Aurora i Decathlon Tarragona organitzem una Jornada de Voluntariat Ambiental al Litoral de Tarragona amb un ventall de diferents activitats.

 

Excursió guiada al Bosc de la Marquesa i retirada de residus

Realitzarem una excursió guiada per un tram del litoral de Tarragona, des de la platja Llarga fins al Bosc de la Marquesa, amb l’objectiu de donar a conèixer els valors naturals. En alguns punts del recorregut retirarem els residus que trobem. Sortida a la platja Llarga al costat del Càmping Las Palmeras a les 10h i a les 11h. Duració aproximada 3 hores.

 

Excursió guiada al Bosc de la Marquesa i taller de caixes niu

Farem una sortida pel Bosc de la Marquesa en la que es donarem a conèixer l’entorn i realitzarem un taller de caixes niu. Aquesta activitat servirà per conèixer què són exactament les caixes niu, quina és la seva funcionalitat i quin és el seu funcionament.

Sortida a la platja Llarga al costat del Càmping Las Palmeras a les 11h. Duració aproximada 3 hores.

 

Jornada de retirada d’espècies al·lòctones a la platja Llarga

Realitzarem una retirada d’espècies al·lòctones d’un tram del sistema dunar de la platja Llarga. Punt de trobada a la platja Llarga al costat del Càmping Las Palmeras  a les 10.30h i a les 12h. Duració aproximada 1 hora i mitja.

 

Cal inscriure’s prèviament i signar declaració responsable. L’ús de mascareta és obligatori.

Les persones que vulgueu participar heu d’apuntar-vos preferiblement a través del següent enllaç: https://experienciadeportiva.decathlon.es/catalogo/eventos?page=7&provincia=Tarragona_468

També us podeu apuntar enviant les vostres dades (nom i cognoms, telèfon i correu electrònic) a administracio@associacioaurora.org

Aquesta activitat rep el suport de l’Ajuntament de Tarragona i compta amb la col·laboració del Càmping Las Palmeras i el grup GATA.

Observacions

S’aconsella portar gorra, crema solar, calçat adequat i aigua. Els organitzadors facilitarem el material per realitzar l’activitat. Els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

Compartir: