Descobrim els sistemes naturals

  • Informació
  • Ubicació

Els boscos i prats tenen un gran valor paisatgístic. Per garantir la conservació de la biodiversitat, és necessari mantenir un paisatge en mosaic a la muntanya mitjana i fer front als canvis en els usos agrícoles i ramaders i al despoblament progressiu dels darrers anys.

Farem un recorregut botànic en un indret amb diferents tipologies de boscos i de prats, on s’aprendrà a identificar les espècies vegetals més característiques i es comentaran les seves particularitats i requeriments ecològics.

Guiatge: Albert Palou i Carme Casas, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO – ICHN)

Totes les activitats són gratuïtes.

A causa de la situació canviant en les restriccions, es demana fer la inscripció a través de l’Agenda del Museu del Ter o al telèfon 93 851 51 76 (Museu del Ter) consultar les dates i l’estat de cada sortida a través de les agendes del web del museu del Ter i del Grup Naturalistes d’Osona.

Observacions

Es recomana portar calçat còmode per caminar.

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte i risc propi.

Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Civil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura.

ATENCIÓ: A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Les activitats només es faran prèvia inscripció, i amb grups de màxim 20 persones. Caldrà portar mascareta, neteja de mans i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. Es recomana no compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se del punt de trobada fins a l’inici de l’itinerari.

Compartir: