3er Seminari d’Ecologia Política – Econflictes

  • Informació
  • Ubicació

Seminari sobre conflictes ambientals i l'ecologia política. Conferència on participen estudiants de Ciències Ambientals de la Universitat Autònoma Barcelona en la que es sitematitzen i s'exposen conflictes ambientals que afecten ecosistemes i es visibilitzen les campanyes de defensa del territori.

El Seminari d’Ecologia Política – Econflictes, va néixer com una iniciativa del professorat i alumnes de les assignatures d’Usos Humans del Sistema Terra i Economia Ambiental dels Recursos Naturals del grau de Ciències Ambientals de la UAB.

Durant el curs, grups d’estudiants investiguen i sistematitzen conflictes ambientals que afecten al territori, interaccionant amb les campanyes de defensa del territori i donant visibilitat a les diferents lluites ecologistes a través de les xarxes. El procès conclou en un acte públic on es presenten els diferents conflictes ( una trentena de casos) i es dialoga amb ponents convidats, representants de col.lectius ecologistes o investigadors de referència en el camp de l’Ecologia Política.

El Seminari d’Ecologia Política-Econflictes és un espai amb vocació d’obertura i interactuació entre la universitat i la societat, enguany celebrarà la tercera edició i es farà dins la Setmana de la Natura.

Observacions

El Seminari es realitzarà a la Sala d'Actes de la Facultat de Ciències i també en format on-line.

Compartir: