Connecta amb la mar. Neteja de roques i fons mari a la platja de Santes Creus

  • Informació
  • Ubicació

Jornada de Voluntariat Ambiental Decathlon a L' Ametlla de Mar. Activitat de neteja de el fons marí i de les roques del litoral amb tècniques de snorkel. L' EIN de Santes Creus, és un espai protegit que presenta valuoses espècies endèmiques d'interès comunitari com el samaruc (València hispanica) i prats de fanerògames marines com la (Posidònia oceànica).

El missatge mediambiental se centrarà en la difusió de la problemàtica ocasionada per la proliferació de Residus Solguts Urbans (RSU), especialment plàstics, al mar i la seva deriva en la incorporació a la cadena tròfica d’espècies marines.

Els voluntaris participants que ho desitgin, disposaran de vestits de neoprè, màscara, tub de snorkel i l’ajuda de monitors especialitzats de Plàncton Diving. En acabar es realitzarà un taller de creació artística per convertir els RSU en un objecte decoratiu, practicant el upcycling.

Observacions

Cal inscripció prèvia al web de Decathlon 

https://experienciadeportiva.decathlon.es/evento/uneix-te-a-la-llimpiesa-del-fons-mari-tarragona-id_9018?provincia=Tarragona_468

Places limitades

Els participants rebran una samarreta Decathlon de record.

 

Compartir: