Cobertes Verdes a casa

  • Informació
  • Ubicació

Xerrada-taller virtual per descobrir les cobertes verdes als edificis de les ciutats i tots els beneficis que ens aporten, des de la mirada del Veïnatge Positiu, fent Edificis Positius

EDIFICIS POSITIUS

Edificis Positius és una iniciativa de la cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre TSR Territori Socialment Responsable, que aborda el canvi de paradigma en la participació de les persones en els espais de proximitat per passar d’administrar un edifici a liderar-lo, posant la persona en el centre. Es tracta de promoure una nova forma de participació social que apodera les persones residents als edificis per tal que des de la comunitat de veïnatge es construeixin espais de cooperació, solidaritat, ajuda mútua i sostenibilitat social i ambiental dins el propi edifici, i se’n beneficiï la seva proximitat i el seu barri. Des d’aquesta iniciativa promovem la implantació de Cobertes Verdes als edificis d’habitatges i oficines.

 

COBERTES VERDES ALS EDIFICIS POSITIUS

Des d’Edificis Positius i en col·laboració amb l’Estudi d’Arquitectura ARQUITOPIA promovem la implantació de les Cobertes Verdes als edificis d’habitatges i oficines per recuperar els espais comunitaris que estan desocupats o infrautilitzats. Donem una segona vida als espais per generar espais de natura, biodiversitat i salut a les ciutats. La solució es troba en aquell terrat comunitari oblidat, que es pot convertir en un meravellós jardí comunitari on prendre el sol, incorporar terrasses, horts urbans i pèrgoles que ens facin ombra, ajudant així a aïllar tèrmicament l’edifici, millorar la qualitat de l’aire de la nostra ciutat i gaudir d’un espai de natura a casa nostra, ajudant a generar més biodiversitat.

Observacions

Observacions

La xerrada-taller virtual es farà mitjançant la plataforma Zoom i tindrà una primera part explicativa i una segona part d'interacció amb la participació de les persones inscrites, que poden participar des de casa seva, tant de forma individual com en família. Cal fer inscripció prèvia al e-mail info@edificispositius.cat per rebre les instruccions i clau d'accés.

Compartir: