Aplec dels Rius – Lleida

  • Informació
  • Ubicació

Cap de setmana festiu per reivindicar la importància del nostre patrimoni fluvial, tant a nivell natural, com cultural i social.

Cada any, per aquestes dates, celebrem a Lleida la Festa de la Mitjana, un matí d’activitats familiars per descobrir el Parc, però aquest any us convidem a anar més enllà de la Mitjana… i descobrir la importància dels rius, i concretament, del Riu Segre, a partir de diferents propostes científiques, lúdiques, culturals i esportives, que trobareu al llarg de tot el cap de setmana, centrades sobretot als espais naturals del Parc de la Mitjana i els Aiguamolls de Rufea.

Es tracta d’una festa que pretén reivindicar el nostre patrimoni fluvial dels rius, tant a nivell natural, com cultural i social. Es fa simultàniament a les ciutats de Lleida, Girona i Perpinyà, sòcies del projecte europeu Interreg POCTEFA – TTFS (Turisme Transfronterer Fluvial Sostenible).

Observacions

Es faran diferents activitats durant el cap de setmana, destinades a diferent tipus de públic. Les activitats estan adaptades als protocols sanitaris vigents per la pandèmia de COVID-19, i totes tenen aforaments limitats i places limitades.

Cal inscripció prèvia.

Podeu consultar el programa detallat i accedir a les inscripcions a través del web: https://urbanisme.paeria.cat/sostenibilitat/

Compartir: