Una passejada per les roses del jardí de la Masia Freixa

  • Informació
  • Ubicació

Passejada sensorial pel jardí de la Masia Freixa (Parc de Sant Jordi, Terrassa), on descobrirem i vivenciarem a través dels sentits el patrimoni natural i cultural del parc, fent especial atenció al seu element més emblemàtic: la col·lecció de roses.

Aquesta és una activitat gratuïta de pedagogia i difusió organitzada pels Amics del Parc de Sant Jordi, amb la col·laboració dels Amics de les Roses, i emmarcada dins de la Setmana de la Natura 2021.

Es tracta d’una visita guiada per conèixer i vivenciar el patrimoni cultural i natural del parc de Sant Jordi de Terrassa. Coneixerem els arbres històrics més emblemàtics del parc, i ens submergirem en l’element més destacat del Jardí de la Masia Freixa: la seva col·lecció de roses. N’explicarem la seva singularitat, història, botànica i estètica, i combinarem les explicacions amb una invitació a experimentar a través dels sentits i la contemplació. Seguint les tècniques del bany de bosc, ens vincularem més profundament amb aquest patrimoni natural i cultural, i afavorirem un canvi en la mirada i de sentir vers els elements vegetals.

El guiatge d’aquesta activitat serà a càrrec de Maria Mercè Compte Barceló, historiadora de l’Art del Jardí, i Mariona Aragay, guia professional de Banys de bosc i postgrau en Significats i Valors espirituals de la natura.

Observacions

Per participar-hi és imprescindible inscriure’s a: ja.cat/RosesMasiaFreixa

Compartir: