Visita a la finca “El Broquil” de les Cinc Sènies

  • Informació
  • Ubicació

Visita a una explotació ecològica en règim de cooperativa

Som joves agricultors de Mataró que cultivem gairebé 3 hectàrees de conreu ecològic certificat pel CCPAE a la zona de les Cinc Sénies (Mataró) i a Sant Vicenç de Montalt. Sóm part de la cooperativa Agrària ecoMaresme, de la quan en som socis més de 10 petites explotacions agràries que entre totes cultivem més de 50 hectàrees entre el Maresme i el Vallés.

El projecte va començar pels volts del 2011, quan es va decidir reactivar les terres ermes de l’avi Lluch, i cultivar-les respectant el medi ambient i apostant per varietats tradicionals. Després del pas de molta gent i diversos canvis en el projecte, ara som quatre treballadors que ens dividim entre la producció i la distribució.

Oferim cistelles a particulars que portem al seu domicili a Mataró, Maresme, Barcelona… principalment a les poblacions de costa, venem a mercat de la plaça de Cuba de Mataró dels dissabtes, i també servim a l’engròs a escoles, cooperatives, restaurants i botigues, principalment de Barcelona.

Tot allò que oferim és 100% ecològic i certificat pel CCPAE (operador CT/3955P), ja sigui producte propi, d’EcoMaresme o d’altres productors/distribuïdors. Apostem pel circuit curt, eliminant intermediaris innecessaris i oferint un preu el més ajustat possible. Excepte en casos excepcionals, oferim només producte nacional i prioritzem el de proximitat. A través de la cooperativa ecoMaresme aconseguim fruita directament de productors de Girona i Lleida, i ens programem cultius entre nosaltres per intercanviar-los un cop per setmana, tot ben fresc i del Maresme.

Compartir: