Setmana del Dia mundial del Medi ambient

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Aquest any engegarem un treball conjunt amb els centres educatius de la comarca per conèixer la biodiversitat i els espais verds de les nostres localitats i entorns. L'objectiu és determinar cooperativament com està La Noguera, per veure si es compleixen els indicadors de benestar i qualitat de vida

La setmana del 7 a l’11 de juny, per respectar els grups bombolla de les escoles i evitar desplaçaments de l’alumnat entre diferents localitats, cada centre es concentrarà en l’estudi i coneixement del seu municipi o del seu barri en les localitats més grans.

Amb una clara visió de treball en equip, cooperativament i col·laborativament, per tal d’aconseguir una major significació i impacte en la resta de la comunitat, aquest any engegarem un treball conjunt amb els centres de la comarca per conèixer la biodiversitat i els espais verds de les nostres localitats i entorns.

L’objectiu és determinar l’estat de salut, mediambientalment parlant, de La Noguera, amb la participació de tot l’alumnat i docents , veure si es compleixen els indicadors de benestar i qualitat de vida pel que fa a biodiversitat, espais verds, horts escolars i comunitaris…

Amb totes aquestes dades crearem el mapa de la Noguera sostenible amb el qual podrem continuar moltes altres activitats a l’aula i podrem actualitzar periòdicament.

Observacions

Es tracta d'una activitat escolar proposada per a cicle superior de primària i primer cicle de l'ESO respectant els centres educatius i cadascun dels seus grups bombolla.

Compartir: