Visita guiada al jardí mediterrani de Can Boet i elaboració de sac aromàtic

  • Informació
  • Ubicació

Amb motiu del Dia Europeu dels Parcs (26 de maig) i de la Setmana de la Natura a Mataró (del 22 de maig al 6 de juny) , es vol donar a conèixer les plantes més freqüents al litoral mediterrani i els usos que n'han fet els pobles del Maresme des d'antic. La visita estarà guiada per Naturalwalks i tot seguit elaborarem un sac d’herbes aromàtic per cada un dels participants de l’activitat.

Gratuït, amb inscripció prèvia al 937 412  930 (Horari de dl a dv de 9 a 14 h) o a l’adreça educacultura@ajmataro.cat Aforament limitat a 20 persones.

Amb motiu del Dia Europeu dels Parcs (26 de maig) i de la Setmana de la Natura a Mataró (del 22 de maig al 6 de juny) , es vol donar a conèixer les plantes més freqüents al litoral mediterrani i els usos que n’han fet els pobles del Maresme des d’antic. La visita estarà guiada per Naturalwalks i tot seguit elaborarem un sac d’herbes aromàtic per cada un dels participants de l’activitat.

Activitat adreçada a adults. Poden assistir-hi nens de més de 8 anys, sempre que estiguin acompanyats de com a mínim un adult per nen.

Treballadors i visitants hauran de seguir les mesures de protecció sanitària adequades.

Organitzen: Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor a Mataró (a Can Boet. Centre de Patrimoni Arqueològic i Natural) i Diputació de Barcelona

Observacions

Gratuït, amb inscripció prèvia al 937 412  930 (Horari de dl a dv de 9 a 14 h) o a l’adreça educacultura@ajmataro.cat Aforament limitat a 20 persones.

Compartir: