Coneix els Ambaixadors i Ambaixadores de la Setmana de la Natura 2024

28/05/2024

La Setmana de la Natura compta amb la complicitat i el suport dels que anomenem Ambaixadors de la Setmana de la Natura. Es tracta d’un grup de persones que venen de diferents àmbits, com ara del món artístic, esportiu, culinari, naturalista o periodístic.

Totes elles tenen un vincle amb la natura, el voluntariat o l’associacionisme, i ens mostren de quina forma és aquest vincle tot donant suport a la iniciativa. Te les presentem!

Continuar llegint

24 de maig, celebrem el Dia Europeu dels Parcs!

24/05/2024

Cada any, el Dia Europeu dels Parcs se celebra al voltant del 24 de maig. Té com a objectiu apropar les persones a la natura i conscienciar la ciutadania sobre la importància de la bellesa natural preservada a les àrees protegides i la importància de la conservació i la gestió sostenible d’aquests espais.

Continuar llegint

Sigues part del pla en el Dia Internacional de la Biodiversitat!

22/05/2024

22 de maig, Dia Internacional de la Diversitat Biològica #PartOfThePlan

La diversitat biològica s’entén sovint com la gran varietat de plantes, animals i microorganismes, però també inclou les diferències genètiques dins de cada espècie —per exemple, entre varietats de cultius i de bestiar— i la varietat d’ecosistemes (llacs, boscos, deserts, paisatges agrícoles) que acullen múltiples tipus d’interaccions entre els seus membres (humans, plantes, animals).

Continuar llegint

Apropa’t a conèixer les entitats de voluntariat dels centres de fauna durant la Setmana de la Natura!

15/05/2024

Anualment s’impliquen prop de 90 persones com a voluntàries amb els centres de fauna salvatge de Catalunya. Donen suport general a les tasques d’acollida, rehabilitació i alliberament d’animals salvatges ferits, i també a les activitats de difusió i educació ambiental.

Si vols conèixer la seva tasca i com participar-hi, apropa’t a les activitats que s’organitzen durant la Setmana de la Natura!

Continuar llegint