Les entitats ambientals: persones que viuen la Setmana de la Natura cada dia de l’any.

14/05/2024

Avui volem dedicar aquesta notícia a un dels col·lectius més rellevants i imprescindibles que participen a la Setmana de la Natura: les associacions i fundacions ambientals. Sabies que més d’un centenar d’activitats de la Setmana de la Natura són organitzades per elles? Qui són aquest col·lectiu?

Estem parlant d’entitats sense ànim de lucre que treballen dia a dia per a la conservació de la biodiversitat i per a la millora de la salut dels ecosistemes.

A Catalunya, tenim un teixit associatiu format per centenars d’entitats ambientals dedicades a diferents àmbits, des de l’educació ambiental, la custòdia del territori o la implicació ciutadana a través del voluntariat ambiental, entre d’altres.

Les entitats ambientals es troben repartides per tot el territori, i tothom té cabuda a sumar-se a les accions que organitzen.

Un dels principals objectius de la Setmana de la Natura és apropar-nos, conèixer les entitats ambientals i posar en valor la seva tasca.

Per això et convidem a participar a les activitats que organitzen i descobrir com pots col·laborar amb elles, no només durant aquests dies sinó al llarg de tot l’any.

T’ho posem fàcil!

  • Si t’animes a participar a la Setmana de la Natura, pots cercar per tipus d’activitat, localització i dates a www.setmananatura.cat.
  • Si tens ganes d’anar més enllà, existeix el Portal de Voluntariat Ambiental, on et pots subscriure al butlletí perquè t’informem de les diferents activitats que les entitats ambientals van organitzant durant tot l’any, a les quals pots participar.

T’hi apuntes?

#ConnectemLaNatura