Xerrada sobre la conservació de les dunes i recollida de residus

  • Informació
  • Ubicació

Començarem amb una xerrada divulgativa sobre la importància de la conservació de les dunes de les platjes i la biodiversitat que hi habita i seguirem amb una activitat de recollida de residus voluntària per la platja.

Data i hora: Diumenge 06 de Juny, de 17:00 a 19:00h

Lloc: Platja de Pals

Descripció: Activitats gratuïtes i voluntàries

Començarem desplaçant-nos del punt de trobada a una zona propera a les dunes de la Platja de Pals.

Un cop allí, l’ambientòleg Joan Feliu, integrant de l’Associació Salvem Platja de Pals, ens explicarà la importància de la conservació de les zones de dunes i de la fràgil biodiversitat que hi habita. La duració de la xerrada serà de mitja hora.

Després iniciarem l’ activitat de recollida de residus a la zona de la platja de pals. Aquesta activitat és voluntària i oberta a tothom. Cal dur mascareta i respectar la distància de seguretat entre persones. Recomanem dur guants de jardineria, bosses reutilitzables, aigua pròpia preferiblement en envàs reutilitzable, barret i crema solar. L’organització durà pinces per facilitar la recollida. La duració d’aquesta activitat és voluntària.

Cal realitzar inscripció prèvia a: naturalliurederesidus@outlook.es, aportant les següents dades: nom, cognoms, DNI, telèfon i correu electrònic.

Un cop realitzada la inscripció, es facilitarà tota la informació relacionada.

 

Observacions

Contacte: naturalliurederesidus@outlook.es

 

Compartir: