Montgrí Challenge. En moviment per la natura

  • Informació
  • Ubicació

Proposta adreçada a famílies combinant la pràctica d'esport i la neteja, recollida de residus. El repte: 249 accions per la Natura.

MONTGRI CHALLENGE 2021. EN MOVIMENT PER LA NATURA

249 accions per la Natura

La Natura ens necessita en moviment, per això et proposem que del 25 de maig al 4 de juny participis de qualsevol dels reptes MONTGRÍ CHALLENGE: A muntanya, al mar, al riu, riera, a la Vila o a ciutat.

Tria la modalitat que et sentis més còmode. Camina, corre, agafa la bicicleta, el patinet, neda, prepara el caiac, la taula de surf …

Escull un camí, una ruta del teu voltant i capta amb una fotografia o un vídeo aquell espai que et meravella, et fa aturar i valorar la necessitat de tenir cura de la Natura. Perquè és bonic, et transmet tranquil·litat, hi trobes colors, olors, cultura, història, paisatge, records.

Ensenya’ns també la cara B, la contra, què ha passat, què has trobat en aquell indret: brossa, restes, l’espai malmès,… I repara, recull, emporta’t les deixalles al proper contenidor d’escombraries o paperera. Actua!

Quin és el repte Challenge Montgrí 2021 per la Natura? 249 accions. 249 participants en moviment per la Natura.

Com participar: Explica’ns la teva acció, el teu repte.

– Comparteix les fotos, vídeos amb nosaltres a FB o Instagram, fes-nos saber on estàs.

– Etiqueta’ns: @petitmontgrienmoviment, @clubtrailrunningmontgri, @montgri360.

– Utilitza el hashtags: #SetmanaNatura i #montgrichallenge

Fent-ho participaràs en el sorteig d’un exemplar del llibre Residu Zero a casa, d’un pack amb bosseta i mascareta reutilitzable El Petit Montgrí en Moviment, d’un lot de bosses Bitsybags que ens ofereix l’AMPA del Petit Montgrí, de 2 samarretes (infantil i adult) del Club Trail Running Montgrí, i 2 samarretes Montgrí 360º.

A més, durant aquests dies compartirem diferents rutes familiars pels voltants del Montgrí per a conèixer el Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter a peu o en bicicleta.

Crea tu també rutes Setmana de la Natura allà on siguis i ajuda’ns a difondre el missatge:  #LaNaturaésVida #SetmanaNatura

 

Activitat organitzada per l’escola bressol municipal El Petit Montgrí amb la col·laboració de Petit Montgrí en moviment, Club Trail Running Montgrí, Montgrí 360º, Ajuntament de Torroella de Montgrí i Suara Cooperativa. A banda del repte, també hem previst poder compartir missatges de sensibilització amb la col·laboració d’entitats ambientals properes.

Observacions

Inscripcions aquí.

Compartir: