CONCERT BENÈFIC PER LA NATURA DE JOAN GARRIGA

  • Informació
  • Ubicació

Aquest concert forma part del cicle de concerts EIXIDA que tindrà lloc a Can Moragues (seu de la Fundació Emys) aquest estiu. L'objectiu d'aquesta activitat és recaptar fons per tirar endavant diferents accions imprescindibles per conservar la biodiversitat a la Plana de la Selva

Eixida: el primer cicle de concerts benèfics per la natura de la Fundació Emys

Aquest estiu, tindrà lloc a Can moragues, seu de la Fundació Emys,  un cicle de concerts per la natura.

L’objectiu d’aquest cicle de concerts és recaptar fons per tirar endavant diferents accions de conservació de la natura per les que no disposem de finançament* i considerem imprescindibles  per seguir amb la nostra tasca i conservar la biodiversitat a la Plana de la Selva.

El cicle de concerts es conforma de quatre concerts que tindran lloc el primer divendres de cada mes des juny a setembre (ambdós inclosos) a les 19:30h del vespre. Tanmateix, es recomana als assistents arribar una estona abans de l’inici del concert per tal d’evitar aglomeracions a l’entrada.

Joan Garriga estrenarà el cicle de concerts

El primer d’aquests concerts anirà a càrrec de Joan Garriga i tindrà lloc el divendres 4 de juny a les 19:30 a Can Moragues, Riudarenes.

Joan Garriga, fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya. El co-descobridor de la Rúmbia –barreja de rumba i cúmbia amb denominació d’origen vallesana- acaba de debutar al seu nom amb un àlbum, El ball i el plany (2020).

Accions de conservació amb els fons recaptats

Algunes de les accions concretes que realitzarem amb els fons recaptats són: la creació de noves basses, eradicació d’espècies invasores, recuperació del bosc de ribera i monitorització de caixes niu d’ocells i ratpenats, a més de diverses accions de sensibilització i divulgació.  Si voleu saber-ne més sobre les accions que es duran a terme amb els fons recaptats, podeu seguir llegint aquí.

Observacions

Les entrades tenen un cost de 12€. Entrada gratuïta pels menors de 8 anys.

Pots reservar la teva entrada a través de la pàgina web de la Fundació Emys.

 

Compartir: