Bany de Bosc – Viure la Natura amb els sentits

  • Informació
  • Ubicació

En aquesta activitat desconnectarem dels sorolls i dels elevats ritmes diaris, conversarem en el bosc i buscarem silencis, caminarem i estarem quiets, connectarem amb la natura amb tots els nostres sentits.

El bany de bosc, des dels seus orígens i difusió al Japó, ha demostrat la seva eficàcia per a millorar la qualitat de vida i prevenir una gran varietat de malalties físiques i mentals.

S’ha demostrat que el contacte amb la natura es relaciona amb un risc menor de sofrir trastorns emocionals i psicològics, malalties cardiovasculars, musculars, esquelètiques, mentals i respiratòries, obesitat, diabetis i càncer, entre altres problemes de salut.

Qualsevol persona pot beneficiar-se de prendre un bany de bosc, i és molt recomanable quan algú se sent estressat o quan es travessen moments de crisis.

En els banys de bosc aprenem a desenvolupar una profunda connexió amb el bosc, i a aconseguir aquests beneficis que la ciència moderna ha demostrat.

Per a això en aquesta activitat desconnectarem dels sorolls i dels elevats ritmes diaris, conversarem en el bosc i buscarem silencis, caminarem i estarem quiets, connectarem amb la natura amb tots els nostres sentits.

La ruta que triem per a aquest Bany de Bosc està a tan sols 15 minuts de Barcelona, on descobriràs un racó a costat de la ciutat amb una extraordinària diversitat d’espècies d’arbres. La expèriencia et permetrà de connectar durant 3 hores amb la natura, obrint els teus sentits al bosc i deixant espai a la teva intuïció, sorpresa i calma mental.

Estarem envoltats d’avellaners, alzinars i castanyers, i descobrirem racons preciosos amb unes vistes màgiques.

Ens recolzem en la natura per a trobar una major connexió amb nosaltres mateixos, un estat de calma i de pau interior que ens permet tornar a la rutina diària amb major inspiració i consciència.

Observacions

Activitat dins el marc de celebració del Dia Europeu dels Parcs i de la Setmana de la Natura 2021

Mantenint algunes mesures de seguretat realitzarem l'activitat amb grups reduïts i respectarem l'ordre d'inscripció que s'ha de fer a través de la nostra web www.astara.es

No s'accepten mascotes.

Inscripció prèvia a:

  • https://www.astara.es/reservas  indicant en la fitxa l'opció d'activitat (tipologia, dia, hora) que correspon
  • També es pot reservar trucant al tel. 616.187.032 / 647.58.01.41.

Places limitades

Compartir: