“Viu lo Riu”. Jornada de Voluntariat Ambiental Decathlon a Tortosa

  • Informació
  • Ubicació

Neteja de l'espai fluvial del Passeig de Ribera de l'Ebre a Tortosa amb activitat de recollida de residus i difusió de la problemàtica dels plàstics en els ambients aquàtics naturals i la seva posterior acumulació en el mar.

Durant l’activitat es  donarà a conèixer  els valors mediambientals i ecosistèmics de  les riberes de l’Ebre i la necessitat de la seva conservació i millora. La neteja per voluntaris  d’aquest espai fluvial urbà, força degradat, és un dels objectius de Graëllsia per a aquest any i es va realitzant al llarg de diferents convocatòries, amb l’ ajut de diferents empreses com Decatlhon i Jabil,  col·lectius locals com la PDE i AvantEbre i la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa.

Es proposa fer el recorregut amb bicicleta des del punt de trobada a Decatlhon Tortosa fins al Passeig de Ribera pel Carril Bici. Els participants rebran una samarreta Decatlhon Ambiental de record. 

Observacions

Cal inscripció prèvia al web de Decathlon: https://experienciadeportiva.decathlon.es/evento/9-jornada-de-voluntariat-ambiental-tarragona-id_17213

Places limitades

Punt de trobada, benvinguda i repartiment samarretes . Aparcament de Decatlhon Tortosa .

Lloc de realització: Passeig de Ribera . Tortosa 

Es repartiran samarretes Decathlon als participants

Menors acompanyats de pares o tutors

Compartir: