Connecta amb la mar. Neteja de roques i fons mari a la platja de l’Estany Podrit

  • Informació
  • Ubicació

Jornada de Voluntariat Ambiental Decathlon a l'Ametlla de Mar. Activitat de neteja del fons marí i de les roques del litoral amb tècniques de snorkel. L' EIN de Santes Creus, és un espai protegit que presenta valuoses espècies endèmiques d'interès comunitari com el samaruc (València hispanica) i prats de fanerògames marines com la (Posidonia oceànica).

El missatge mediambiental se centrarà en la difusió de la problemàtica ocasionada per la proliferació de Residus Solguts Urbans (RSU), especialment plàstics, al mar i la seva deriva en la incorporació a la cadena tròfica d’espècies marines.

Els voluntaris participants que ho desitgin, disposaran de vestits de neoprè, màscara, tub de snorkel i l’ajuda de monitors especialitzats de Plàncton Diving. Si no es vol entrar dins l’aigua es pot fer neteja del roquer i la platja. En acabar es realitzarà un taller de creació artística per convertir els RSU en un objecte decoratiu, practicant el upcycling.

Observacions

Cal dur escarpins, calçat d'aigua o algun calçat que es pugui mullar.

Cal inscripció prèvia al web de Decathlon: https://experienciadeportiva.decathlon.es/evento/9-jornada-de-voluntariat-ambiental-al-mar-tarragona-id_17214?provincia=Tarragona_468

Places limitades a 40 participants.

Menors acompanyats d'una persona adulta. Edat mínima 8 anys.

Els participants rebran una samarreta Decathlon de record.

Compartir: