Voluntariat per la biodiversitat de l’Albera marítima

  • Informació
  • Ubicació

En el dia de la biodiversitat us proposem ser voluntaris per la natura tot fent un passeig per descobrir part de l’Albera Marítima (Llançà, Colera) fent un itinerari per Cap Ras, des de Canyelles fins a Garbet. La gent de l’associació Som Mar juntament amb el projecte Emporda.iNat ens guiaran per aquest espai i la biodiversitat que hi habita, ens explicaran com funciona la plataforma i l’aplicació Inaturalist.org, on podrem aportar dades a aquest projecte de ciència ciutadana.

VOLUNTARIAT PER LA BIODIVERSITAT DE L’ALBERA MARÍTIMA

Setmana de la Natura

22 de maig. Sortida Itinerari a Cap Ras. Voluntariat per la Biodiversitat de l’Albera Marítima.

  • Inici 10 h Canyelles de Cap Ras
  • Final 13 h Platja de Garbet

En el dia de la biodiversitat us proposem ser voluntaris per la natura tot fent un passeig per descobrir part de l’Albera Marítima (Llançà, Colera) fent un itinerari per Cap Ras, des de Canyelles fins a Garbet.

La gent de l’associació Som Mar juntament amb el projecte Emporda.iNat ens guiaran per aquest espai i la biodiversitat que hi habita, ens explicaran com funciona la plataforma i l’aplicació Inaturalist.org, on podrem aportar dades a aquest projecte de ciència ciutadana.

A més, el Cor d’es Convent de Pontós, dirigit per Rusó Sala, ens regalarà unes cançons vora mar i, arribats a Garbet, brindarem per la Natura amb els vins del Celler Hugas de Batlle de Colera que ens oferirà un tast.

Un cop finalitzada l’activitat, qui vulgui, es pot quedar fent pícnic i bany. Cadascú porta el seu pícnic i material per gaudir del mar.

 

Fes-te voluntari per la natura!

Vine a gaudir i compartir una jornada de voluntariat, coneixença i estima a la Natura.

Tornada lliure. Es tarda 15 minuts a peu per tornar al punt inicial.

Amb la participació d’Emporda.iNat, el Cor d’es Convent de Pontós, dirigit per Rusó Sala, el Celler Hugas de Batlle de Colera i la col·laboració de la Xarxa per la Conservació de la Natura, Associació Som-hi de Colera, Paratge Natural d’Interès Nacional de l’Albera, Ajuntament de Colera i Ajuntament de Llançà.

Observacions

INSCRIPCIONS a voluntariat.sommar@gmail.com

www.sommar.cat

www.inaturalist.org/projects/emporda-inat

Compartir: