Biodiversitat i paisatge a Can Parcala

  • Informació
  • Ubicació

El 29 de maig vine a celebrar amb DEPANA la Setmana de la Natura 2022

La propera activitat del GAF, amb motiu de la Setmana de la Natura, tindrà lloc a la finca de Can Parcala, al terme municipal de Cabrera de Mar, en la comarca del Maresme.

L’activitat consistirà en l’observació de la interessant biodiversitat que conté aquest indret en els seus diversos hàbitats i en la plantació d’exemplars de plançons d’espècies provinent del viver del Grup d’Acció Forestal (GAF). L’objectiu és col·laborar amb la varietat botànica d’aquest lloc i la seva biodiversitat.

Després de l’activitat, qui ho desitgi, podrà quedar-se a dinar en la zona de pícnic. Cal portar el dinar perquè no hi ha servei de càtering.

La finca de Can Parcala ha estat cedida per la Fundació Alsina i Arenas i Baum de Bernis per tal que la Fundació el Maresme hi desenvolupi activitats socials, culturals i mediambientals. Disposa de zona d’esbarjo amb espai de pícnic, una meleria, una aula apícola a l’interior de la casa, abellars didàctics distribuïts a l’exterior de la finca, així com d’una zona infantil amb sorral i jocs infantils i més de 10 hectàrees de terreny per gaudir del camp i la muntanya amb unes vistes meravelloses del litoral del Maresme.

Observacions

Data:

Diumenge 29 de maig

Horari:

9:15 Punt de trobada a Barcelona

10:00 a Can Parcala

Informació i inscripcions:

  • info@depana.org
  • Tel. 93 210 46 79

 

 

 

Compartir: