Xerrada

  • Informació
  • Ubicació

Durant els anys 2020-2021, des del Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral "Salvador Grau" a través d'un projecte de ciència ciutadana s'està elaborant un catàleg virtual dels artròpodes presents al Parc. I es vol donar a conèixer els resultats d'aquest projecte via tres xerrades.

Durant els anys 2020 i 2021, des del Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral “Salvador Grau i Tort” es va tirar endavant un projecte de ciència ciutadana amb l’objectiu d’elaborar un catàleg virtual dels insectes i altres artròpodes presents al Parc. Els dies 19 i 27 de maig i 3 de juny, des del Centre de Documentació s’han organitzat tres xerrades per explicar els resultats de les dues darreres campanyes així com presentar la campanya del 2022, que començarà el juny.

El Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral  va començar l’any 2020 un projecte de ciència ciutadana d’elaboració d’una col·lecció virtual dels insectes i altres artròpodes del Parc. Per fer-ho, es proposava els usuaris i visitants del Parc que enviessin fotografies dels insectes i altres artròpodes amb què es topessin durant les seves visites i excursions en l’àmbit del Parc entre els mesos de juny a octubre. Aquesta mateixa proposta es va repetir l’any 2021 i, ara, es volen presentar tant els resultats aconseguits els dos darrers anys com l’inici de la tercera campanya, que començarà el mes de juny.

La xerrada inaugural serà el dijous 19 de maig a les 19 h al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, seu del Centre de Documentació del Parc. Com es vol que la iniciativa sigui present en cada vessant del Parc, el divendres 27 de maig a les 18 h es farà a la Biblioteca Contravent de Vilanova el Vallés, al Vallés Oriental, i el divendres 3 de juny a la Biblioteca de Can Llaurador de Teià, al Maresme.

 

Observacions

Aquelles persones que desitgin més informació poden consultar l'Agenda del Parc de la Serralada Litoral així com posar-se en contacte amb el Centre de Documentació mitjançant el correu electrònic p.slitoral@diba.cat.

Compartir: