Què diuen els ocells?

  • Informació
  • Ubicació

Taller per aprendre a descriure, identificar i dibuixar els cants dels ocells. Inclou una part teòrica i una de pràctica per esmolar l'oïda.

Taller per aprendre a descriure, identificar i dibuixar els cants dels ocells. S’inicia l’activitat amb una part teòrica en la que aprendrem a descriure, identificar i dibuixar el cant dels ocells en un crescendo de dificultat, amanit de dites, llegendes i altres curiositats culturals que relliguen cada espècie d’ocell amb nosaltres. A continuació es farà una part pràctica, caminant per camps i boscos, escoltant els ocells, descrivint-los i dibuixant-los de nou.

Observacions

El taller va destinat a públic adult però si hi ha algun nen interessat hauria de ser de més de 12 anys. És recomanable portar prismàtics -binoculars- i bloc de notes amb llapis.

És imprescindible inscriure's a: activitatsmetropolitanes@amb.cat

Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres, de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Sevei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.
Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors a l'hora de fer l'activitat.

Compartir: