Jornada de Voluntariat ambiental: Plantem la Picòrdia!

  • Informació
  • Ubicació

Anima't a participar a la plantació de la platja de la Picòrdia, a la llera del rial del Bareu, amb planter autòcton adequat a la vegetació de platges: tamarius i fonoll marí!

L’Ajuntament d’Arenys de Mar organitza una plantació de planta autòctona del litoral sorrenc a la Primera Platja o Platja de la Picòrdia per tal de celebrar la Setmana de la Natura. Ja sigui sol, en parella o família, apunta’t a la Jornada de Voluntariat ambiental: Plantem la Picòrdia!

L’activitat constarà en una plantada de Tamarius o Fonoll Marí, just al marge de la llera del Rial del Bareu, reposant els què han mort i afegint nous espais de biodiversitat i salut.
Les eines i el material necessari serà posat per l’Ajuntament, de manera que les famílies només hauran de dur protecció solar, roba i calçat còmode de treball i un xic d’aigua en cantimplora.

La plantació està prevista pel dimarts 24 de maig a les 7 pm, i ens trobaríem a la Plaça Onze de Setembre o Plaça de les Palmeres, on s’iniciaria l’activitat amb una explicació de la flora i fauna autòctones de platges i també com procedir a la plantació.

És una activitat amb places limitades, per tant cal una inscripció prèvia apuntant-se trucant a l’Ajuntament d’Arenys de Mar – àrea de Medi Ambient (93 7959900) o escrivint a mediambient@arenysdemar.cat

Observacions

És una activitat amb places limitades, per tant cal una inscripció prèvia apuntant-se trucant a l'Ajuntament d'Arenys de Mar - àrea de Medi Ambient (93 7959900) o escrivint a mediambient@arenysdemar.cat

Compartir: