TALLER: Introducció als vàters secs i construcció de cacalaixos 💩 🌱

  • Informació
  • Ubicació

El taller comença amb una part teòrica per explicar amb l'ajuda d'un suport dibuixat els aspectes que són importants a l’hora de parlar de banys vius. Acabem amb la construcció d'uns vàters secs senzills (cacalaixos) amb tècniques bàsiques de fusteria.

TALLER: Introducció als vàters secs i construcció de cacalaixos 💩 🌱

Dissabte 29 de maig de 2021 de 10h a 14h
El Saüc Escola Bosc, Montgai (Lleida)

En la primera part del taller fem una introducció als vàters secs i comentem les diferències entre aquest sistema i el sanejament convencional.
En la segona part les participants poden construïr un cacalaix (vàter sec senzill) amb els material que proporcionem. Està l’opció de mida adulta o infantil.

Talleristes: Isard Solé i Mireia Ramis d’Ecosec, Laura Halminen de Saneseco

Nombre de participants: 15 persones

Preu:
15€ (només taller, sense materials)
45 € (taller + material per la construcció d’un cacalaix)

Si sou més d’una persona que voleu fer el taller i només us interessa un cacalaix, està la possibilitat de fer el taller els dos i compartir el material (15€+45€).

Per fer la inscripció heu de fer ingrés al número de compte ES4414910001252101096523 amb el concepte taller Saüc + nom vostre i enviar justificant a sauc.assoc@gmail.com

Mesures Covid-19: Se seguiran les normes i indicacions de seguretat i salut establertes per les autoritats i vigents a la data de la realització de l’activitat. Si per causes relacionades amb la pandèmia de la COVID-19 hem de suspendre l’activitat, es retornarà l’import del taller.

Compartir: