TALLER: Introducci贸 als v脿ters secs i construcci贸 de cacalaixos 馃挬 馃尡

  • Informaci贸
  • Ubicaci贸

El taller comen莽a amb una part te貌rica per explicar amb l'ajuda d'un suport dibuixat els aspectes que s贸n importants a l鈥檋ora de parlar de banys vius. Acabem amb la construcci贸 d'uns v脿ters secs senzills (cacalaixos) amb t猫cniques b脿siques de fusteria.

TALLER: Introducci贸 als v脿ters secs i construcci贸 de cacalaixos 馃挬 馃尡

Dissabte 29 de maig de 2021 de 10h a 14h
El Sa眉c Escola Bosc, Montgai (Lleida)

En la primera part del taller fem una introducci贸 als v脿ters secs i comentem les difer猫ncies entre aquest sistema i el sanejament convencional.
En la segona part les participants poden constru茂r un cacalaix (v脿ter sec senzill) amb els material que proporcionem. Est脿 l’opci贸 de mida adulta o infantil.

Talleristes: Isard Sol茅 i Mireia Ramis d鈥橢cosec, Laura Halminen de Saneseco

Nombre de participants: 15 persones

Preu:
15鈧 (nom茅s taller, sense materials)
45 鈧 (taller + material per la construcci贸 d’un cacalaix)

Si sou m茅s d’una persona que voleu fer el taller i nom茅s us interessa un cacalaix, est脿 la possibilitat de fer el taller els dos i compartir el material (15鈧+45鈧).

Per fer la inscripci贸 heu de fer ingr茅s al n煤mero de compte ES4414910001252101096523 amb el concepte taller Sa眉c + nom vostre i enviar justificant a sauc.assoc@gmail.com

Mesures Covid-19: Se seguiran les normes i indicacions de seguretat i salut establertes per les autoritats i vigents a la data de la realitzaci贸 de l’activitat. Si per causes relacionades amb la pand猫mia de la COVID-19 hem de suspendre l’activitat, es retornar脿 l’import del taller.

Compartir: