Neteja i cura del nostre entorn

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Neteja de l'entorn de l'escola a partir de la iniciativa del Comitè Ambiental. Anirà adreçada als alumnes d'EI3 fins a ESO4, de manera que es farà una activitat col·lectiva i simultània de conscienciació per tenir cura del nostre entorn.

Des del Comitè Ambiental de l’escola hem decidit fer una activitat conjunta ja que aquest curs amb la Covid-19 molts projectes s’han vist aturats. Es van proposar idees des de cada curs i una que va ser recurrent va estar la de tenir cura del nostre entorn i ens hem decidit per fer una sortida simultània a diferents indrets de l’entorn de l’escola a netejar: bàsicament parcs, places i el marge dret del riu Mogent en el tram que ens és més proper. Volem d’aquesta manera sensibilitzar tots els alumnes i tota la comunitat educativa ja que ens en volem fer ressò també cap a les famílies.

Una vegada prevista l’organització ens hem posat en contacte amb l’Ajuntament, concretament amb l’àrea de medi ambient que s’ha ofert a donar-hi suport.

Observacions

Serem molts els qui participarem en aquesta activitat: uns 750 per aquest motiu no ser si és viable que ens feu arribar aquesta quantitat braçalets, o bé ens en podeu fer arribar una 50 (els que demanem) i que serien per als ecodelegats. Ens semblarà bé el que decidiu.

Compartir: