“Recicletada” a dues rodes

  • Informació
  • Ubicació

L'activitat està inclosa dins les propostes que han fet els joves de l'IES Jaume Almera de Vilassar de Dalt, que han participat al projecte de servei comunitari "Guardians dels arbres" del Parc de la Serralada Litoral d'enguany.

L’activitat consisteix en una bicicletada amb tres propostes de recorregut diferents a desenvolupar de forma lliure, dins la franja horària establerta i en grups de màxim 6 persones. La idea és que mentre es fa el recorregut en bicicleta, es vagi recollint la brossa que ens trobem pel camí. El grup que més quilos de brossa reculli guanya. El premi és tenir un parc més net. Els recorreguts passen pel Centre d’informació de la Creu de Can Boquet, on trobarem un vehicle del Parc per dipositar les deixalles que recollim al llarg de la ruta.
Fora de l’horari establert caldrà que cadascú dipositi les deixalles recollides als contenidors del municipi. Cal portar guants i un recipient o bossa per recollir les deixalles. Us hi animeu?
Podeu penjar les vostres imatges a les xarxes socials amb l’etiqueta #RecicletadaDuesRodes per tal de donar visibilitat a l’acció. Us hi esperem!

Observacions

Totes les rutes tenen el seu punt d’inici al nucli urbà:

  • Ruta 1: 4 km (anada i tornada)
  • Ruta 2: aproximadament 8 km
  • Ruta 3: aproximadament 9 km

Preu:  Gratuït
Activitat emmarcada en el Dia Europeu dels Parcs i la Setmana de la Natura 2021.

Per consultes us podeu adreçar a:
Per correu electrònic: p.slitoral@diba.cat
Per telèfon: 937 540 024

Compartir: