Medi aquàtic a Can Cabanyes

  • Informació
  • Ubicació

Acompanya'ns en aquesta sortida-taller on utilitzarem claus dicotòmiques per la identificació de diverses espècies d'animals i plantes, i analitzarem el problema de les espècies invasores de la zona.

L’espai natural de Can Cabanyes, amb una superfície de 8 hectàrees, està situat al sud del municipi de Granollers, entre la carretera de Montmeló i el marge dret del riu Congost.

Constitueix un refugi per a la fauna d’ocells del riu Congost i també per a la fauna que colonitza l’aiguamoll que s’ha construït de manera artificial.

Té un valor biològic molt important i s’han pogut detectar 86 espècies vegetals i 35 espècies d’ocells.

L’estudi del riu Congost al tram de Can Cabanyes es fa a partir de l’observació d’ocells, i el mostreig i identificació d’organismes aquàtics, de plantes, etc.

Acompanya’ns en aquesta sortida-taller on utilitzarem claus dicotòmiques per la identificació de diverses espècies d’animals i plantes, i analitzarem el problema de les espècies invasores de la zona.

Observacions

ACTIVITAT A l'AIRE LLIURE

Activitat recomanada per infants entre 3 i 18 anys.

Els infants menors de 12 anys han d'anar sempre acompanyats d'un adult

Preu: adults 3 euros / infants 1 euro

PAGAMENT EN EFECTIU a l'inici de la sortida, IMPORT JUST.

RESERVES

Trucant al 93 80 96 51 de dimarts a dissabte de 16 a 19h i diumenges d'11 a 14 h, o enviant un nom i telèfon de contacte a reserves@museugranollersciencies.org

MÉS INFORMACIÓ

Compartir: