26/05/2021

Gràcies padrins i padrines de la Setmana de la Natura!

Compartir:

Un any més, la Setmana de la Natura compta amb un seguit de padrins i padrines que ajuden a donar a conèixer què és el Setmana de la Natura i quines son les activitats que es duen a terme durant els 15 dies que dura.

Enguany, a més a més, cada un d’ells i elles ha apadrinat una entitat i ha participat d’alguna de les seves activitats!

 

Entre els padrins d’aquesta 6ena edició de la Setmana de la Natura trobem a la cuinera Ada Parellada, que ha fet una sortida etnobotànica amb el Col·lectiu Eixarcolant, l’instagramer Sr. Postu (@postureiglleida) que participarà d’una recollida de residus a Lleida amb Osmon o la cantant Alicia Rey que ha organitzat, de la mà d’ADENC, un concert solidari pel medi ambient junt amb altres grups de música. I d’altres com la il·lustradora Sara Caballeria, el Quim Masferrer o la periodista Cori Calero, que farà tres presentacions del seu llibre “Si el cel es tornés vermell. El canvi climàtic, conèixer-lo per a combatre’l”.

 

 

Volem agrair la feina que cada any fan els padrins i padrines per donar visibilitat a les entitats i per implicar-se tan activament i altruista en temes de gran importància com és la conservació de la natura.