21/05/2021

Vine al concert solidari pel medi ambient!

Compartir:

El proper dimecres, 2 de juny a la tarda, en plena Setmana de la Natura, tindrà lloc una jornada d’art i natura a Terrassa que culminarà amb un concert solidari a l’Ateneu Candela.

Alícia Rey, autora de la cançó pel medi ambient ‘Fer camí’ ha promogut aquesta iniciativa de la mà d’altres músics com La Pau, Ominira o la iniciativa Climate Sessions, a través de la Birch i Pas de Zebra, joves artistes que tenen en comú les seves lletres en defensa de la conservació de la natura i a favor d’un món més just amb les persones i el planeta.

El concert es realitzarà a l’Ateneu Candela de Terrassa, amb places limitades. El preu del concert (7€) serà destinat als projectes de foment i defensa de la biodiversitat a l’entorn del Vallès que duu a terme l’Associació per a la Defensa i Estudi de la Natura (ADENC), a través de la plataforma donantambiental.cat

Participant al concert, ajudaràs a fer possible la preservació de la biodiversitat a través de projectes com la Via Verda del Vallès, una iniciativa que pretén preservar la connectivitat ecològica entre el Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i el Parc Natural de la Serra de Collserola. Els espais naturals de la Via Verda del Vallès són espais agroforestals que pertanyen a un tipus d’hàbitats poc protegits i amenaçats. La connexió entre els dos parcs naturals és clau pel manteniment de la biodiversitat, però es troba a un espai molt antropitzat i amb altra pressió urbanística, el que pot posar en perill el seu manteniment si no hi ha una aposta clara per a la seva protecció.

 

INSCRIPCIONS I ENTRADES

Previ al concert, l’ADENC ha organitzat una passejada d’Art i Natura, que ens aproparà a conèixer els espais verds de la ciutat de Terrassa amb una visió artística, de la mà de la pintora Rosanna Fontanet. Per participar a l’activitat de la tarda, cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç.

 

Per assistir al concert, podeu inscriure-us amb aquest enllaç i us indicarem els passos per fer la inscripció i la donació a l’entitat.