03/03/2022

Aquest 2022, torna la Setmana Natura del 22 de maig al 5 de juny!

Compartir:

La 7a edició de la Setmana de la Natura 2022 tindrà lloc del 22 de maig al 5 de juny i ens encantaria comptar amb vosaltres per a l’organització d’una o més activitats!

Després de la celebració de les darreres dues edicions adaptades per la situació de pandèmia, esperem enguany poder celebrar una gran 7a edició de la Setmana de la Natura, i per això necessitem la vostra participació i implicació.

L’informe de l’Estat de la Natura publicat el 2020 reflecteix la situació de pèrdua de biodiversitat que estem vivint, també, a Catalunya. La pèrdua d’individus de fauna salvatge en ambients fluvials en els últims divuit anys és superior al 50%, en ambients agrícoles i prats al 30%, en boscos i matollars al 10%, i en ambients marins i litorals ni tan sols es tenen dades suficients per a avaluar-ho.

Aquestes dades fan palesa la necessitat de passar a l’acció per la natura. Per això, aquest any 2022 la Setmana Natura donarà el seu tret de sortida amb el Dia Internacional de la Diversitat Biològica (22 de maig), per recordar la necessitat de la preservació de la biodiversitat, i finalitzarà amb el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) per visibilitzar la necessitat d’implicar-nos col·lectivament per evitar les pitjors conseqüències de l’emergència climàtica i ecològica.

Si des de la vostra entitat també creieu en la importància de la implicació ciutadana per a la conservació de la natura, organitzeu una o diverses activitats del 22 de maig al 5 de juny!

El formulari web per introduir activitats estarà disponible a mitjan març, us mantindrem informats quan ho pugueu publicar.

També us farem arribar materials gràfics per ajudar-vos en la difusió de la vostra activitat i de la Setmana Natura 2022. A més, com cada any, us farem arribar els braçalets #setmananatura perquè els pugueu repartir entre els vostres participants.

Durant la Setmana, podeu seguir totes les activitats que es faran a través de les xarxes socials amb el hashtag #setmananatura. També podeu seguir-nos a Facebook, Twitter o Instagram al perfil @SetmanaNatura.

Voleu recuperar el que vam viure durant la Setmana Natura 2021? Aquí teniu el videoresum de la passada edició:

Per qualsevol dubte, o per rebre més informació, podeu escriure’ns a info@setmananatura.cat