11/05/2021

Les Biblioteques, organitzadores d’un gran gruix d’activitats!

Compartir:

Un any més, la xarxa de Biblioteques ambientals DocAmbCat torna a col·laborar amb la Setmana de la Natura.

Durant aquesta 6ena edició, centrada en el perill i els efectes de la pèrdua de biodiversitat, les biblioteques d’arreu de Catalunya s’han focalitzat en parlar sobre els pol·linitzadors a través de tallers, conta-contes, exposicions, passejades temàtiques, presentacions de llibres i molt més!

Enguany, tots als assistents de les activitats rebran de nou els braçalets verds representatius de la Setmana de la Natura, així com també punts de llibre de l’efemèride. I a més a més, el Departament de Cultura facilitarà també un joc de segells d’estampació d’insectes que pot servir per saber identificar els diferents insectes, per fer jocs de memòria i/o com a complement a les activitats programades a les primeres 60 biblioteques que s’inscriguin a les activitats!

 

 

Algunes de les activitats organitzades per les biblioteques son conta-contes, passejades, aparadors de llibres, construccions d’hotels d’insectes, exposicions, concursos de fotografia, activitats de descoberta d’ocells, creació d’horts urbans, gimcanas, i un llarg etcètera.

 

Feu un cop d’ull i no dubteu en participar de les activitats de la biblioteca del vostre poble o ciutat!