Exposició: Parc de la Serralada Litoral

  • Informació
  • Ubicació

Exposició sobre el Parc de la Serralada Litoral, produïda per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Visites guiades per a escolars (divendres a les 11 h) i per a famílies (dissabtes a les 11 h).

Exposició sobre el Parc de la Serralada Litoral, produïda per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. La mostra consta d’una desena de plafons de fusta natural amb una quarantena d’il·lustracions de flora i fauna, obra d’Agnès Perelló. Presenta recursos com una passejada audiovisual, propostes de participació, objectes mòbils i ambientació aromàtica.

El personatge de la Bruixa de la Pinta d’or (Montcabrer) explica els secrets de l’espai natural, el seu paisatge, la vegetació i la fauna, i la importància de conservar els ecosistemes i promoure les activitats respectuoses amb el medi.

Visites guiades per a escolars (divendres a les 11 h) i per a famílies (dissabtes a les 11 h), amb inscripció prèvia al telèfon 93 741 29 30 (horari d’inscripcions: de dilluns a divendres de 9 a 14 h).

Activitat dins els actes de celebració del Dia Mundial dels Parcs (24 de maig) i la Setmana de la Natura (Del 24 de maig al 5 de juny).
Organitzen: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró – Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

Compartir: