Exposició “Pere Ignasi Isern: l’home i la natura”

  • Informació
  • Ubicació

"Pere Ignasi Isern: l'home i la natura" és una exposició en memòria a en Pere Ignasi Isern. Un recorregut per les seves fotografies de natura, per la seva tasca docent i pedagògica, a través de quaderns d'exalumnes, i per la seva tasca de difusió del patrimoni natural, a través de col·laboracions i publicacions.

L’agost de 2018 ens va deixar en Pere Ignasi Isern naturalista, fotògraf, docent i director dels dos centres educatius de Camprodon, l’Escola Doctor Robert i de l’Institut Germans Vila i Riera de Camprodon, membre del jurat de nombrosos premis i concursos de fotografia, entre ells el Concurs de Fotografia de la Vall de Camprodon, i exjutge de pau de la vila.

En Pere Ignasi Isern estimava la natura, i com a naturalista i fotògraf de natura posà en valor, especialment, l’alta muntanya pirinenca. Gran coneixedor de la vall, participà en nombrosos programes de seguiment de fauna, tan impulsats per l’administració catalana com per l’administració francesa. Entre les seves aportacions, destaca el coneixement, seguiment i recull fotogràfic d’espècies com la perdiu blanca o el gall fer, entre moltes. Els seus reportatges es publicaren en revistes de natura i alguns dels seus treballs van arribar a sortir a National Geographic. El reconeixement a la seva tasca fotogràfica, va fer que formés part en nombrosos jurats de concurs i premis de fotografia, destacant la seva tasca com a jurat dels Premis Nikon, i la seva tasca com a jurat i promotor del Concurs de Fotografia de la Vall de Camprodon.

“Pere Ignasi Isern: l’home i la natura” és doncs, una exposició en memòria a en Pere Ignasi Isern. Un recorregut per la seva tasca com a fotògraf, a través d’algunes de les seves fotografies de natura; per la seva tasca docent i pedagògica, a través de quaderns d’exalumnes; i per la seva tasca de difusió del patrimoni natural, a través del recull d’algunes de les seves col·laboracions i publicacions.

 

Observacions

L'exposició, del 7 al 30 de juny de 2019, és gratuïta i estarà oberta al públic de divendres a diumenge.

 

Horari d'obertura al públic:

-        divendres d'11 a 14 i de 17 a 20.30 hores;

-        dissabte d'11 a 14 i de 17 a 21 hores;

-        diumenge d'11 a 14 hores.

Els dies entre setmana, de dilluns a dijous, s'obrirà l'exposició únicament sota cita prèvia concertada, a aquelles escoles interessades: les peticions s'hauran de sol·licitar a través del correu electrònic mancomunitat@valldecamprodon.org des d'on es contactarà amb el centre educatiu, per verificar el dia i l'hora en funció de la programació de les sol·licituds rebudes.

 

Compartir: