Sortida guiada: Ocells dels espais semioberts de Mataró

  • Informació
  • Ubicació

Sortida guiada per Xavier Escobar, col·laborador de l’Institut Català d’Ornitologia (ICO) per conèixer els ocells que habiten els espais de transició entre la plana agrícola litoral i els boscos protegits de la serralada. És en aquests espais semioberts de vegetació on es troba una gran diversitat d’espècies com mallerengues, tallarols, picots, orenetes, fringíl·lids...

Sortida guiada per Xavier Escobar, col·laborador de l’Institut Català d’Ornitologia (ICO) per conèixer els ocells que habiten els espais de transició entre la plana agrícola litoral i els boscos protegits de la serralada. És en aquests espais semioberts de vegetació on es troba una gran diversitat d’espècies com mallerengues, tallarols, picots, orenetes, fringíl·lids…

Itinerari lineal i en lleugera pujada, d’uns 4 km en total, des de Can Portell Vell fins a Sant Martí de Mata i tornada. Es recomana portar prismàtics i/o càmera de fotos. No oblideu aigua, esmorzar i roba adient per passejar, d’acord amb la meteorologia.

Gratuït, amb inscripció prèvia al 937 582 206 (Horari de dl a dv de 10 a 14 h).

Adreçat a adults. Podran assistir-hi nens de més de 10 anys, sempre que estiguin acompanyats de com a mínim un adult per nen.

Activitat dins els actes de celebració del Dia Mundial dels Parcs (24 de maig) i la Setmana de la Natura (Del 24 de maig al 5 de juny).
Organitzen: Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor a Mataró (Can Boet) i Diputació de Barcelona

Compartir: