Fem Francolí!

  • Informació
  • Ubicació

Es tracta d’una jornada de voluntariat ambiental, oberta a tothom, enfocada a la descoberta del riu, la conservació i manteniment del bosc de ribera, i la retirada de residus.

Jornada de descoberta del riu i de conservació del bosc de ribera. Un educador ambiental impartirà un taller d’identificació de les diferents espècies vegetals que es troben a la llera del riu. També es realitzaran tasques de conservació i manteniment de les darreres plantacions que s’han realitzat per recuperar el bosc de ribera. Es netejarà els escocells, s’hi posarà triturat per ajudar a conservar la humitat i, per últim, es regarà les plantes. Si es troben deixalles, es retiraran.

PER PARTICIPAR A AQUESTA ACTIVITAT CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA A TRAVÉS DEL SEGÜENT FORMULARI o per correu-e a administracio@associacioaurora.org o trucant al 977 520 205 (de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 15 a 17h).

Punt de trobada: al marge dret del riu Francolí, al costat del pont de Santa Tecla, al terme municipal de Tarragona

PROGRAMA

10h. Formalització de les inscripcions

10.15h. Actuació dels Castellers de la Il·lusió

10.30h. Presentació de la jornada

10.45 a 13h. Inici activitats de conservació del bosc de ribera i taller d’identificació d’espècies vegetals:

  • Reg de plantacions amb cubells.
  • Col·locació de triturat als escocells de les plantes.
  • S’impartiran 2 tallers (30 min) a les 10.45h i a les 11.30h. Al taller cal apuntar-se prèviament.

Aquesta activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i la col·laboració del grup GATA-Ecologistes de Tarragona.

Fruit del bagatge acumulat, i en el marc de les actuacions de custòdia del riu Francolí, l’any 2013 naixia la Jornada Fem Francolí! Aquesta activitat, que enguany arribarà a la cinquena edició, s’ha anat consolidant amb els anys amb un bon nivell de participació.

 

Observacions

  • PER PARTICIPAR A AQUESTA ACTIVITAT CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA A TRAVÉS DEL SEGÜENT FORMULARI o per correu-e a administracio@associacioaurora.org o trucant al 977 520 205 (de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 15 a 17h).

Compartir: