Què és?

La Setmana de la Natura és una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori.

Quan és?

La Setmana de la Natura tindrà lloc entre el 2 i l’11 de juny de 2017 i promourà l’organització d’activitats arreu de Catalunya per viure la Terra i conscienciar la societat de la necessitat de conservar la natura i el territori.

A qui implica? Qui hi pot participar

A tothom, perquè tots podem actuar per la natura. Durant la setmana hi haurà activitats per a tots els públics, des dels més joves i fins als més grans.

Quines activitats s’hi faran?

La Setmana de la Natura comptarà amb centenars d’activitats de la mà d’entitats ambientals i organitzacions de tot Catalunya!

10 dies plens d’activitats per gaudir de la natura en el seu sentit més ampli! Excursions, tallers, visites guiades, activitats familiars, exposicions, activitats infantils, sortides de camp… Un munt d’oportunitats per gaudir de la natura i per tothom!

Si vols ser partícip de la Setmana, busca al mapa l’activitat que s’adequi als teus interessos i apunta’t-hi!

Qui pot organitzar activitats?

Qualsevol entitat sense ànim de lucre pot organitzar una activitat per a la Setmana de la Natura que encaixi amb l’objectiu de la Setmana:  conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori. Caminades, sortides guiades, tallers, xerrades, activitats de voluntariat són algunes de les activitats que pots organitzar.

En cas que organitzis una activitat omple el formulari de la web per tal que la teva activitat es visualitzi al mapa i més persones hi participin (apartat Afegir una activitat). Des de la Setmana en farem difusió!

Recorda: les activitats de la Setmana de la Natura són sense ànim de lucre! Si ets una empresa, pots destinar els beneficis de l’activitat a una entitat ambiental sense ànim de lucre. Si teniu dubtes ens podeu contactar a info@setmananatura.cat .

Els braçalets solidaris #setmananatura

Totes aquelles organitzacions que publiqueu una activitat us regalarem braçalets solidaris per a que repartiu entre els participants de la vostra activitat, tot ajudant a promoure la Setmana de la Natura.

Podeu trobar més informació sobre els braçalets en aquest enllaç.

Qui l’organitza?

La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). La XVAC i la XCT són dues xarxes d’entitats sense ànim de lucre i de referència en el món de la conservació de la natura i del voluntariat ambiental a Catalunya, i compten amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa”.