Llegim el riu – inspecció al riu Llobregat

  • Informació
  • Ubicació

Farem la inspecció al riu Llobregat al pas per Sant Vicenç de Castellet, per comprovar l'estat hidromorfològic i ecològic del riu, en el marc del programa Llegim el Riu. En acabar, gaudirem d'una sessió de ioga per a diferents públics i edats.

Llegim el riu és un projecte transversal de la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, els ajuntaments i les biblioteques municipals, l’eina de ciència ciutadana RiuNet del grup de recerca (FEHMlab) del Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona i l’Associació Hàbitats, que vol complementar un projecte de ciència ciutadana a l’entorn del riu Llobregat i els seus afluents per afavorir-ne el coneixement i la col·laboració de la ciutadania en la seva protecció.

Amb els resultats d’aquest procés científic i divulgatiu, es cocrearan amb la ciutadania recomanacions de polítiques públiques per gestionar i conservar el patrimoni fluvial d’aquests entorns.

Observacions

Inscripcions a Entràpolis (www.svc.cat)

Programa:

  • 10 h Inspecció al riu
  • 11:30 h Sessió de ioga participativa

 

Compartir: