Els arbres del pati ens parlen

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

L'alumnat de 5t ha estudiat 12 espècies d'arbres que tenim al pati i ha elaborat un document amb informació i l'ha passat a un QR. Ha penjat els cartells amb la informació i durant la setmana de la natura l'explicarà a l'alumnat de CI i CM. També van plantar tres moreres.

A principi de curs van tenir els docents una xerrada per explicar un llibre sobre Els arbres de la Ràpita que va escriure l’exdirector del Camp d’Aprenentatge de La Ràpita el senyor Albert González. A partir d’aquí van decidir aprendre més sobre la biodiversitat que tenim a l’escola i millorar-la.

Aleshores, els alumnes de 5t van estudiar per grups 12 espècies i van fer el treball que tenim penjat a la nostra web dins de l’apartat d’Escola Verda. Aquest treball, durant la Setmana de la Natura, s’exposarà a la resta d’alumnes de CI i CM.

També van voler plantar tres moreres per veure tot el procés i aprendre’l i cada setmana un grup d’alumnes les rega i anirem seguint el seu procés de creixement, així com van fer un bateig dels arbres.

Observacions

Durant la Setmana de la Natura els alumnes hauran d'escoltar els companys i respondre preguntes a partir de la informació donada. A partir de fotos hauran de trobar els arbres.

Compartir: