Servei Comunitari AMPHIBIA

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

El pròxim 23 de maig tindrà lloc una activitat d'aprenentatge i servei amb els alumnes de l'Institut de Sils dins del marc del projecte Amphibia.

Els amfibis són el grup de vertebrats més amenaçat del món i a Catalunya, igual que a la resta d’Europa, la tendència de les poblacions és a la baixa. Sigui indirectament o per efecte paraigua, la seva conservació és bàsica per a molts altres grups de fauna i flora d’aigües continentals. Els principals factors d’amenaça dels amfibis són la destrucció d’hàbitats i la introducció d’espècies invasores, ambdós problemes sovint causats per simple desconeixement. Per tant, considerem important frenar la creixent desconnexió de l’ésser humà enfront del medi natural que l’envolta.

Per aquesta raó, es vol despertar l’interès i el respecte del jovent per la natura del seu municipi i de Catalunya, tot coneixent els anurs i els urodels autòctons com a grups paraigua, altres espècies aquàtiques i terrestres que conviuen amb ells i, sobretot, els seus hàbitats (amb especial incidència a les basses d’aigua).

Compartir: