Festival NartURA – Platja de la Rubina (Aiguamolls de l’Empordà)

  • Informació
  • Ubicació

En el context del Cap de setmana dels socis i la Setmana de la Natura d’aquest any, els dies 3 i 4 de juny a la Platja de la Rubina als Aiguamolls de l’Empordà, tindrà lloc el “FESTIVAL NarTURA” organitzat per l’APNAE amb la col·laboració de nombroses entitats.

Què és NartURA?

Nartura és un Festival de la Natura i de l’Art, de la il·lustració científica, la pintura mural i convencional, el dibuix i l’sketching, i altres expressions artístiques amb ànima naturalista.

Són xerrades, taules rodones, tallers, exhibició de pintura mural, exposicions, concurs de dibuix, fira i estands de dibuixants, presentacions de llibres i molt més!

Qui participa?

Il·lustraciència, Màster d’Il·lustració científica, l’agrupació Urban Sketchers Girona, Lynx Edicions, BRAU Edicions, Brava!, Llibreria Puput, La Font Belles Arts entre altres.

Qui col·labora?

Càmping Castell Mar, ANDANA viatges, Lipotec, Àlex Mascarell, Toni Llobet, Alive Fundació, Diari Empordà.

Qui dona suport?

El Parc Natural dels Aigüamolls de l’Empordà, el Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter, la Xarxa per a la Conservació de la Natura i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

📢📢📢

🔜 Ben aviat programa complet i obertura d’inscripcions.

📌 Entrada lliure i oberta tothom.

📌 Hi haurà facilitats d’allotjament.

Compartir: