NETEGEM EL TER

  • Informació
  • Ubicació

Descens amb caiac pel riu Ter, amb la finalitat de recollir escombraries i deixalles que s'acumulen al llarg del riu.

Convidem a la gent que vulgui a fer un descens amb caiac pel riu Ter, amb la finalitat de fer una recollida de les escombraries que s’acumulen al riu. Els interessats per fer aquesta activitat, hauran d’enviar un mail a: info@kayakdelter.com,  indicant el número de participants, un nom i un telèfon de contacte.

Com funciona?

Un cop arriba la gent al  punt de trobada, a Colomers, s’equipa amb les armilles i es fa una classe d’iniciació juntament amb les mesures de seguretat. Tot seguit, es fa el repartiment de bosses per a la recollida, i cap al riu. Un cop arribat al punt final, es recollirà tot el material i es classificarà la brossa pel seu reciclatge. Per acabar, es retornarà a la gent al punt de la base, que és on hi ha els cotxes.

Cada participant haurà d’anar equipat amb: samarreta, vestit de bany, calçat tancat que es pugui mullar, gorra i GUANTS (per recollir escombraries). Es recomana dur una muda de recanvi, aigua i crema solar (a poder ser biodegradable).

Durada de l’activitat: 4 hores

Observacions

Inscripció mínima 2 persones

Imprescindible saber nedar

Activitat gratuïta (Places limitades, per ordre d'inscripció)

Enviar correu per confirmar assistència a info@kayakdelter.com (indicant nom, telèfon de contacte i nombre de participants).

Compartir: