1a Naturatló al Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter

  • Informació
  • Ubicació

Una jornada festiva i de voluntariat!

Les llevantades i el nostre estil de vida han acumulat molts residus a les platges de Pals i Torroella. És urgent retirar-los perquè hi ha plàstics que es degradaran en microplàstics i alteraran la composició de les platges, també entraran a formar part de la cadena tròfica.

El corriol camanegre #Charadriusalexandrinus és un ocell limícola que cria a les nostres platges, i que enguany ha entrat a la categoria “en perill d’extinció”. Els humans i els gossos són les seves principals amenaces, moltes vegades per falta d’informació.

Per això, @SalvemplataPals, @naturalliurederesidus, @gisfera i altres organitzacions del territori hem organitzat el primer #Naturatló.

Una jornada de voluntariat on els voluntaris podran triar entre dues accions:

  • PLASTIC BASKET: Recull tota mena de residus i microplàstics.
  • SPEAKING TRAIL: Difon informació sobre el corriol camanegre i ajuda a protegir els seus nius.

I no ens quedem aquí! després d’una dura jornada tindrem…

  • Un esmorzar.
  • Petit concert de Mandie’s Soul – @mandierules.
  • Entrega dels premis més boixos de l’Empordà.
  • ​ Bany popular “sincronitzat”.

️ ️Participant a la NATURATLÓ contribueixes amb el conjunt de #ProtectorsDunars a realitzar accions per preservar i donar a conèixer els valors del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Activitat inclosa dins de la Setmana de la Natura 2022.

️ ️Participa: Salvem la Platja de Pals, Natura Lliure de Residus, Gisfera.

Col·labora: Ajuntament de Torroella de Montgrí, EMD de l’Estartit, Generalitat de Catalunya, Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter, El Petit Montgrí.

Patrocina: La Bruguera de Púbol, Agrobotiga La Pera, ceramista Lluís “Didi” Heras Colomer, Creuers Mare Nostrum – L’Escala, La Petjada – higiene sostenible i residu zero, Alimara Espai Salut, DosKiwis Brewing, Sóc Natural, Ecoluba, NAOH – sabons de les Gavarres, Cactus Costa Brava, Mr.Natural – botiga de queviures, Estació Nàutica L’Estartit.

Observacions

Per participar és necessària inscripció prèvia, a través d'aquest enllaç.

Compartir: